Hydr8 Atleet in de Spotlight: Wout Verhoeven

Hydr8 Atleet in de Spotlight: Wout Verhoeven

Wie af en toe eens in The Brick binnenspringt kan niet naast deze energieke sympathieke kerel kijken! Met een geweldige dosis goesting staat Wout elke dag klaar om het beste van zichzelf te geven in zowel zijn training als voor zijn klanten! We zijn dan ook verheugd dat jullie hem in onderstaand interview wat beter kunnen leren kennen!

Kan je ons wat meer vertellen over je achtergrond? Vooral sport gerelateerd dan.

Wout: Ik heb eigenlijk van kleins af aan altijd gesport. Vroeger toen ik echt jong was is dat gestart met kleuter turnen maar daarna eigenlijk verder doorgegroeid naar echt tumbling en competitie gymnastiek tot mijn 16e ongeveer. Maar in die wereld zit je snel bij de ouderen en dan ben ik overgestapt naar atletiek. Omdat ik vond dat ik wel vrij snel kon aanlopen en heb dan ook vrij snel mijn gading gevonden in atletiek en op korte tijd kunnen doorgroeien door binnen een heel goed team te kunnen meetrainen. Hierna een paar keer Belgisch kampioen geweest op de 100M sprint. En dan ook mee in teamverband de aflossing gedaan tot mijn 24ste ongeveer.

Hierna eigenlijk een beetje verder blijven trainen en dan vooral gewoon krachttraining gedaan omdat ik het sporten na jaren van topsport toch niet echt kon laten liggen. Ik heb het gewoon terug opgepikt en dan vorig jaar echt begonnen met crossfit, eerder als een soort aansluiting op gewone krachttraining. Maar ik had niet verwacht dat dat zo aanstekelijk was en dat ik zo snel de microbe te pakken ging hebben en uiteindelijk ben ik al na één of twee weken gewoon full-on begonnen met Crossfit 4 tot zelfs 5 keer in de week. Vooral ook onderschat hoe belangrijk de community er helemaal rond is en eigenlijk sindsdien 5 op 7 er mee bezig. Ook meer competities opgepikt omdat dit toch ook een heel groot en leuk deel is binnen de sport.

Ben je in je dagelijks leven dan ook sterk met voeding bezig?

Wout: Absoluut, zeker ook omdat ik zelf personal trainer ben dus voor mij is gezondheid heel belangrijk. Sport is belangrijk, maar voeding is minstens even belangrijk. Mensen stellen me steeds de vraag wat mijn trainingsgeheim is maar er is niet echt een geheim buiten sterk met je voeding bezig zijn. Naast uw training dat maar één à twee uur per dag in beslag neemt, is het belangrijk om de rest van de dag in te spelen op juiste voeding, gezonde voeding, vooral voeding aansluitend op je sport. Dat is natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde. Ik geloof er zeker in dat je op de juiste manier moet inzetten op je voeding.

Ben je naast voeding ook bezig met supplementen?

Wout: Zeker en vast! Zeker belangrijk om hier mee bezig te zijn gezien je mogelijk niet alles uit je voeding haalt. Ik denk dan bijvoorbeeld aan mineralen en elektrolyten of gewoon extra proteïnen. Gewoon een gemakkelijke manier om nog snel elke dag aan die juiste waarden te komen.

Je bent nu Hydr8- Atleet! Hoe sta je hier tegenover en waarom ben je mee in ons verhaal gestapt?

Wout: Yees! Wel omdat ik enerzijds geloof dat vooral de Belgische markt voor elektrolyten nog veel uitgebreider mag worden. Er is nog niet echt heel veel kennis onder de bevolking met betrekking op elektrolyten en ik wil hier heel graag mee mijn steentje in bijdragen samen met Hydr8! Elektrolyten zijn echt wel nodig om goed en optimaal te functioneren en dit zowel voor iemand die veel met sport bezig is en gewoon in het dagdagelijkse leven. Ik wilde me er echt mee achter zetten omdat ik sterk in het product geloof en vooral ook omdat ik de formulering top vind! De formulering is echt clean en hier is duidelijk doordacht mee omgesprongen. Het is niet gewoon het zoveelste nieuw product op de markt brengen maar hier is echt over nagedacht over met de juiste Magnesium werken bijvoorbeeld. Ook al die kennis hierachter vond ik heel nice waardoor ik hier ook echt 100% mee achter wil staan.

Waar zie je Hydr8 binnen 5 jaar?

Wout: Ik hoop voor Hydr8 dat het echt HET elektrolyten merk kan worden van al zeker België maar ook daarbuiten! Ik denk naar een uitbreiding van producten ook eventueel aan proteïnen met een soortgelijke kwaliteit van formulering zoals de elektrolyten. Is er een bepaalde smaak die je graag zou zien terugkomen in ons elektrolyten aanbod? Wout: Ja, ik denk eerder zo de Sour Apple of Lemon-lime zijn altijd wel goede smaken! Maar ook de Blueberry was heel vernieuwend naar smaak voor mij! En vooral de combinatie met het zoete en het zoute! Maar ik denk naar smaken dat het veld echt openligt!

Schrijf een commentaar

Alle commentaren worden eerst beoordeeld voor publicatie

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €50
in België en Nederland.