Over ons

Missie en visie

Onze missie is om een zo breed mogelijk publiek van mensen te voorzien van een product dat hen helpt om op een eenvoudige manier gehydrateerd te blijven, ongeacht hun activiteiten. Daarnaast willen we onze kennis en ervaring delen met zo veel mogelijk mensen en streven
we ernaar om onze producten beschikbaar te maken voor iedereen.

Onze visie is om de standaard te zetten voor hydratatie in de sport- en gezondheidsindustrie door middel van onze innovatieve en hoogwaardige kwaliteit van producten. Wij geloven in het leveren van de beste mineralen en service aan onze klanten en willen een merk zijn dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en effectiviteit.

Ons team

Onze oprichters hebben elk hun eigen unieke achtergrond en ervaring die bijdragen aan het succes van HYDR8.

Gregg Annaert

Gregg is al jaren actief in Crossfit en doet regelmatig competities. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed gehydrateerd te blijven tijdens intensieve trainingen.

Geoff Van Looy

Geoffrey is Certified Health Coach en heeft veel kennis over voeding en supplementen. Hij weet precies hoe belangrijk hydratatie is voor het behalen van fysieke doelen en algemene gezondheid.

Jouw ultieme leven leiden, elke dag

Ons mantra is ‘je ultieme leven leiden, elke dag’. Voor ons betekent dat actief zijn en elke dag het beste in jezelf bovenhalen. Met ons geavanceerde, evenwichtige elektrolytensupplement HYDR8 willen we je helpen om je lichaam aan te vullen met ultieme hydratatie en essentiële mineralen, vitaminen en voedingsstoffen, zodat jij je beste leven kan leiden, zowel mentaal als fysiek. Want als jouw lichaam alles heeft om door te gaan, dan is alles mogelijk.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €50
in België en Nederland.